Het 1ste Nk ging van start op het circuit Berghem!
Het 1ste Nk ging van start op het circuit Berghem!

Het 1ste Nk ging van start op het circuit van Berghem. Bij de KZ2 klasse reden Tim Bultman en Nick Smit mee. Voor Tim was dit de eerste wedstrijd op de Mach1 onder leiding van Ferry Smit Racing en Hanssen Motorsport. Voor Nick was dit zijn eerste wedstrijd in de KZ2 klasse. 

Vrijdag en zaterdag waren de trainingen. De trainingen verliepen goed. Veel geprobeerd met de karts. Zaterdag aan het eind van de dag werden de kwalificaties gereden. De kwalificatie was maar 7 min, dus het was belangrijk dat je snel een snelle tijd neer zetten. Nick zette een 14de tijd neer en Tim een 16de tijd.

Zondag werden de races gereden. Het waren 3 races van 15 minuten. Bij de eerste race lag Nick op een 12de plaats. Helaas werd hij ervan af gereden door een andere rijder. Tim had een slechte start, waardoor hij een aantal plekken verloor. Tim eindigde als 18de en Nick als 19de. Bij de tweede race zat Tim er goed bij tijdens de start. Na een mooie inhaal race eindigde hij als 13de. Nick had mechanische pech tijdens de tweede race en viel uit. Bij de laatste race moest Tim als 13de starten en Nick als 22ste. Halverwege de race werd Tim ervan af gereden. Hij kon zich nog herpakken en reed naar een 14de plaats. Nick had een super mooie inhaalrace vanaf de 22ste plaats en eindigde als 9de.

Totaal eindigde Tim als 13de en Nick 15de.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein