AUER

AUER Packaging is een gerenommeerd Duits bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van verpakkingstechniek en kunststofverwerking. Het assortiment van AUER onderscheidt zich met innovatieve, functionele en praktijkgerichte oplossingen.

Directeur Robert Auer en zijn team hechten veel waarde aan doordachte en tot in detail geperfectioneerde constructies, aan een productie die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet en aan een vlotte, klantvriendelijke orderafhandeling. Dit streven komt elke klant ten goede – in de vorm van optimale service- en productkwaliteit.

De robuuste opslag- en transportbakken van AUER Packaging worden computergestuurd geproduceerd en zijn van hoogwaardige Duitse kwaliteit. Bij het produceren van de bakken maakt AUER Packaging uitsluitend gebruik van eersteklas nieuw materiaal, waardoor constant hoge materiaalkwaliteit kan worden gegarandeerd. Afhankelijk van de eisen en toepassingen wordt het meest geschikte materiaal gekozen. Daarbij wordt rekening gehouden met o.a. temperatuurstabiliteit, draagvermogen, slagvastheid en geschiktheid voor reinigingsinstallaties. Met doordachte
detailoplossingen en functionele toebehoren voldoen de producten van AUER aan de meest uiteenlopende eisen van de verschillende branches.

Als geautoriseerde distributeur ontvangen wij alle producten direct van AUER Packaging. Daardoor kunnen wij u deze hoogwaardige opslag- en transportoplossingen tegen een ongelooflijk scherpe prijs aanbieden! De volledige orderafhandeling van uw bestellingen loopt via ons, uw directe contactpersoon ter plaatse – snel, competent, betrouwbaar en meteen vanaf het begin in uw eigen taal!

http://www.fsr.auer-packaging.nl/nl/

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein